דונאבה קדירת בישול יפנית מסורתית

דונאבה קדירת בישול יפנית מסורתית

הדונאבה עשויה מחימר איכותי ומצופה גלזורה שנשרפה ב-1200 מעלות. החום נאגר בצורה אחידה לאורך כל זמן הבישול וגם לאחריו ומתפשט בצורה אחידה בכל חלקי הקדירה, מה שמעמיק ומעצים את הטעמים ומעניק לתבשיל טעם משובח.

אם אין לכם קדירה כזאת כמובן שתוכלו להכין גם בסיר כבד או בקדירה אחרת, אבל אני ממש התאהבתי בדונאבה ובימים שהיא לא על הגז היא משמשת לי קישוט מרהיב על השיש. סידרתי לכם הנחה על הקדירה

להבדיל מסירי הנירוסטה שהחום מתפשט בעיקר בתחתית ב דונאבה החום מתפשט בצורה שווה בכל חלקי הקדירה.

265.00 ₪ ~ יחידה

מכיל 3 ליטר



מוצרים דומים

0
cart

0פריטים