מבשלים בריא


איזה שדה יפה ו איזה שדה יפה ו מעניין, מי יודע של מה? תשובה בהמשך המאמר..wink

לבשל בריא זה לא דבר מסובך רק צריך לרצות..שימו לב כאשר אוכלים בבית ו מכינים במו ידינו את המזון שלנו הוא כבר חצי דרך בריא כי כמובן אנו נבשל ו נוסיף רכיבים מוצלחים ברוב הפעמים. גם יש לנו על זה שליטה על מה שנכנס ל כיבתנו החמודה.

יש הרבה דוגמאות להלן רק 3:

1.לכן אנו נשתמש בלימון טרי ולא במשומר מהסופר המכיל חומרים משמרים, אשר, משמרים את המיץ לימון ו מקצרים את בריאותינו.

2.נשתמש בשמן זית כתית(הכוונה שלא משתמשים בחום על מנת לייתרו אלא בטמפ. נמוכה לעומת שמנים ב 9 שח מהסופר לא משנה איזה     כולם טראנס. רק שהם לא רוקדים נכנסים ו לא יוצאים מתמקמים בעורקים ו מתישהוא עושים צרות

3. נשתמש במלח ים אטלנטי הכוונה שהוא אינו עובר תהליכים כימיים על מנת להגיע אלינו ו לא מוסיפים לו חומר מונע התגיישות. חומרים המסומנים ב E בין 500-599. החומר מונע היווצרות גושים באבקות ו כמובן שבתוך גופנו העדין ו הביולוגי ממש ממש לא מומלץ אנו לא חומרי ניקוי לתעשיה. כמובן שהנושא של המלח/נתרן מאוד מורכב שכן הוא זה שגורם להיווצרות לחץ דם וכו..

4. כל נושא הסוכרים..סוכר לבן עובר הרבה תהליכים כימיים על מנת להגיע אלינו לצלחת. כולם רואים כאשר הם קונים חום ש החום נמס בכוס ו אילו את הלבן נשאר קריסטלים שקשה למוסס אותם לכן נעדיף שימוש ב ממתיקים טבעיים כגון: דבש,אגבה,סילאן,מייפל ו כמובן סטיביה. לא מומלץ כל ה סוכרלוז,אספארטיים , סוכרזית שהם כאמור כימיקלים המזיקים בשימוש לאורך השנים בנזק מצטבר.

5. יש עוד הרבה דוגמאות אלו שכאן הן רק באות להעלות את המודעות של צריכה בריאה. כאמור בכל מקרה צורכים. שנזכה להכניס דברים הבונים ו מחזקים את בריאותינו לאורך השנים. ו בתשובה לשאלתינו איזה שדה אנו רואים בתמונה זהו שדה של קינואה. אחלא דגן עם מלא מלא מתכונים..

0
cart

0פריטים