מתכון ל ציפס קייל!!! וואאוו
"ציפס קייל ב גבינת קשיו"
2 צרורות קייל ,שוטפים טוב ת קייל, מפרידים את הגבעול מ העלים מניחים ב מסננת שיתייבש.
חצי כוס קשיו שוטפים ו מניחים ב בלנדר , סוחטים לימון טרי , מוסיפים שן שום קטנה ו מלח הימלאיה 1/4 כפית. מוסיפים 1/4 כוס מים ו מערבבים.לוחצים on . אופציה להוסיף 1/4 כפית כורכום או שן כורכום טרי קטנה אפשר גם שבבי צילי ו אפשר בעצם לעשות את זה ב 4 טעמים.
שמים את ה קייל ה שטופ ו המופרד מ הגבעולים בקערה גדולה ו מערבבים עם ה גבינשיו מסדרים עלה עלה על תבנית סיליקון או במייבש 10-12 שעות או בתנור בחום 40 מעלות ל כ 4-5 שעות.
ו בתיאבון
ו הטטיפים החשובים שלא תימצאו ב שום מקום כדאי לשים בקופסת ואקום אחרת מאבד את הטריות תוך כמה שעות