בדומה לעדשים בפרט וקטניות בכלל, גם העדשים השחורות מעניקות לנו אוצר שלם של בריאות- חלבון צמחי, סיבים, מינרלים וויטמינים.
ניתן לבשל את העדשים השחורות במגוון דרכים: להחליף קטניות אחרות, לאדות עם ירקות, להכניס לתבשילי דאל הודיים, להוסיף למרקי חורף ונזידים מזינים ועוד. בהודו נוהגים אף לטחון את העדשים הללו לקמח ולעשות ממנו מאכלים שונים.
ואם כל זה לא מספיק, הרי עדשים שחורות לא דורשות השריה לפני הבישול והן מוכנות לאחר 20-30 דקות בלבד של בישול עדין.
19.90 ₪ ~ 500 גרם
עדשים שחורות אורגניות