זרעי הצ'יה (Chia). הצמח מהווה את המקור הבוטאני העשיר ביותר המוכר לנו לשמן המכיל חומצת שומן אלפא-לינולאנית ALA (אומגה 3), ואת הזרעים שלו ניתן להוסיף בקלות למוצרי מזון שונים, ביניהם לחם. האצטקים התייחסו אל זרעי הצ'יה כמזון בעל חשיבות רבה באספקת אנרגיה לגוף ולכן הם כונו "running food". לזרעי הצ'יה יש גם השפעה מיטיבה במניעת קרישיות יתר בדם מאחר והם עובדים כנוגדי חמצון ומשפרים את יכולת התגובה האנטי ויראלית. במקביל ישנם מחקרים המצביעים על שיפור היכולות הגופניות בקרב ספורטאים בעת צריכה קבועה של הזרעים.
19.50 ₪ ~ יחידות
300 גרם