גרגירי אמרנט אורגניים

גרגירי אמרנט אורגניים

האמרנט, ירבוז מופשל בעברית. גרגרי האמרנט, כמו הקינואה, נטולי גלוטן.

בנוסף לכך מצטיינים הגרגרים בערכים תזונתיים גבוהים. חלבון, למשל, הם מכילים יותר מכל גרגר נטול גלוטן אחר. את האמרנט אפשר להכין לפחות בשלוש דרכים.

כמו אורז: מרתיחים כמות כפולה של מים, מוסיפים את האמרנט, מחכים לרתיחה נוספת, מכבים את האש, מכסים במגבת ובמכסה ומחכים לפחות שעה.

כמו פסטה: מרתיחים פי ארבעה מים, מוסיפים את האמרנט, מרתיחים כשמונה דקות, שופכים למסננת ומקררים במים פושרים.

כמו פופקורן: הגרסה הזאת מיועדת למי שלא אוהבים מרקם דביק ולא מוכנים לקחת את הסיכון הצמיג שכרוך בשתי הדרכים הקודמות. מלהיטים סיר (בלי שמן) בעל בסיס רחב ושופכים לתוכו את האמרנט. סוגרים את המכסה ושומעים פצפוצים כמו בזמן הכנת פופקורן. כשהפצפוצים שוככים קמעה מוסיפים כמות כפולה של מים, מרתיחים, מכבים את האש, מכסים במגבת ובמכסה ומחכים לפחות שעה.

בשלב הסופי אפשר וכדאי לטפל באמרנט, בכל צורות ההכנה, כמו בקוסקוס ולפורר אותו במזלג או בידיים. לאמרנט, הפרט הזה מונח בין השורות הקודמות, יש פוטנציאל עצום להיהפך לדייסה. מי שאוהב דייסות לא צריך כמובן לפורר.

ומה הלאה? האמרנט, כמו הקנואה, משתדך מעולה לכל מאכל, חם או קר, מתוק או מלוח. בכל מתכון קינואה ניתן להחליף אותה בגרגרי אמרנט.

15.00 ₪ ~ 500 גרם

גרגירי אמרנט אורגניים



מחיר ל-100 גרם: 3.00 ₪

מוצרים דומים

0
שלום אורח
cart
cart